Na vsebino

Belokranjci po napeti končnici do zmage v Pivki

V 13. krogu 1. B kegljaške državne lige - zahod so Belokranjci gostovali v Pivki, kjer so gledalci zopet videli odličen začetek tekme, na kateri sta Martin Sevnšek (602) in Dejan Vereš (582) priborila obe ekipni točki in lepo prednost v skupnih kegljih. Luka Žafran (583) je začetni tempo nadaljeval in prav tako priboril točko, medtem ko Stanku Starešiniču (523) igra nekako ni stekla po željah in je točko prepustil nasprotniku. V zadnjem bloku tekmovalcev sta Robi Magdič (555) in Martin Pezdirc (537) imela precej težko nalogo, da ostane zmaga na belokranjski strani - Martin je imel izredno razpoloženega soigralca zaradi katerega je belokranjska prednost precej hitro kopnela. V nezavidljivem položaju je bil tudi Robi, saj so njegovega nasprotnika po 60 lučajih zamenjali z drugim igralcem, ki je bil prav tako izredno razpoložen, tako da sta se Pivčana približala že na dobrih 10 kegljev razlike. Na koncu je semafor pokazal belokranjsko zmago z rezultatom 6:2 in 16 keglji prednosti. Fantje še vedno na lestvici zasedajo 2. mesto in vztrajno lovijo ekipo Kočevja, ki je pred njimi.

Dekleta v tem krogu prosta

Bo pa toliko bolj zanimivo in kegljaško obarvan naslednji konec tedna. V soboto obe belokranjski moštvi gostita odlični ekipi iz KK Adria iz Kopra s pričetkom ob 13. uri za punce in ob 17. uri za moške.

V nedeljo pa se bodo dekleta v Pokalu Slovenije ob 13. uri pomerila proti ekipi Remoplasta, ki uspešno nastopa v 1. A slovenski ligi.

Vabljeni v Kanižarico, kjer se zopet nadejamo odličnih predstav.

Vir: Kegljaški klub Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj