Na vsebino

Odbojkarski turnir ob občinskem prazniku

V soboto je Ženski odbojkarski klub (ŽOK) Črnomelj v počastitev občinskega praznika organiziral odbojkarski turnir, na katerem sta poleg dveh ekip ŽOK Črnomelj sodelovali še ekipi POK Krško in OK Kelteks Karlovac.

Vse tekme so bile kvalitetne, ekipe so prikazale raznovrstno igro in prav vsaka ekipa bi lahko osvojila turnir. V tekmi za 3. mesto so mlajše igralke ŽOK Črnomelj B z 2:0 premagale vrstnice iz Karlovca.

Finalna tekma med ŽOK Črnomelj A in POK Krško je bila polna preobratov, na koncu so se zmage z 2:0 veselile domačinke.

Veseli smo prejetega pokala za 1. in 3. mesto. Za najboljši igralki iz naših vrst sta bili izbrani Saša Kapš in Taja Kozan.

Hvala vsem ekipam, Občini Črnomelj, pizzeriji Klepec, sodniku Daniju, Lani in Ani za zapisnikarsko mizo, vsem navijačem, ki ste se zbrali v velikem številu in ostalim, ki ste kakor koli pomagali.

Za ekipo ŽOK Črnomelj B so igrale Saša Kapš Anja Šimec, Daša Jelenič, Iva Kapele, Nađa Jovanović, Ema Absec, Klara Koplan, Daša Mihelič, Ema Kobe, Žana Hutar in Lina Jerman.

Za ekipo ŽOK Črnomelj A pa so nastopile Maruša Kapele, Tadeja Hudelja, Olivera Drakulič, Sara Lužar, Ana Janjič, Zarja Hromc Nedič,Taja Kozan, Živa Požek, Lea Gašperič, Nika Žvab in Iva Asčič.

Čestitke vsem!

Vir: ŽOK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj