Na vsebino

Člani Kolpe začeli z zmago, kaj pa mlajše selekcije?

Članska ekipa NK Kolpa je na uvodo v novo sezono MNZ lige gostovala pri NK Termit Moravče in zmagala z 1:2 (0:1). Za vodstvo Kolpe so v 29. minuti tekme poskrbeli gostitelji z avtogolom Lešnjaka. V drugem polčasu so domačini z golom Urbanije uspeli izenačiti, zmago pa je nogometašem Kolpe prinesel Tomaž Kralj, ki je v 85. minuti zatresel nasprotnikovo mrežo in postavil končni izid tekme.

Nov poraz selekcije U13

Kolpina selekcija U13 je v soboto odšla na gostovanje v Ljubljano k ekipi IB1975, ki je bila prepričljivo boljša s 6:0 (3:0). Domačini so bili predvsem fizično močnejši nasprotnik in Kolpini fantje tokrat niso imeli možnosti, da bi se lahko bolje upirali svojim vrstnikom ter se jim rezultatsko približali.

Selekcija U11 gostovala pri NK Svoboda Kisovec

Selekcija U11 je pod vodstvom trenerja Tomaža Kralja odprla novo sezono z gostovanjem pri NK Svoboda Kisovec. Mladi ekipi Kolpe se je poznalo, da gre za uvodno tekmo, saj so bili fantje nekoliko zgubljeni in nestrpni v igri, kar se je žal poznalo tudi na rezultatu prvega polčasa, ki se je končal s 4:0 za gostitelje. V drugem delu igre so se Belokranjci le zbrali in zadnjih pet minut igre z lepimi ter uigranimi potezami uspeli zabiti tri gole. Verjamemo, da bodo na naslednji tekmi pokazali boljšo in bolj zbrano igro.

Selekcija U10 odlično začela novo sezono

Tekmovalni del sezone se je začel tudi za Kolpino selekcijo U10. Pod vodstvom trenerja Uroša Štuklja je ekipa v soboto v Športnem parku Podzemelj gostila vrstnike iz Komende. Fantje so takoj pokazali kdo je domačin in že v nekaj minutah prišli do vodstva z 2:0. Po nekaj menjavah so nadaljevali z borbenostjo in polčas zaključili s 4:3. Drugi del se je nadaljeval v podobnem ritmu, saj so fantje z lepo in fer igro dosegli še 6 golov in tekmo zmagali z 10:3.

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj