Na vsebino

Dan odprtih vrat NTK Bela krajina

Namiznoteniški klub Bela krajina je ob odprtju obnovljenih prostorov v bivšem vrtcu na Majerju, pripravil dan odprtih vrat. Od 8. ure zjutraj pa vse do 19. zvečer se je zvrstilo več sto ljubiteljev te igre. Dopoldanske ure so bile bolj obiskane s strani šol in raznih uradnih delegacij – med njimi tudi župan Občine Črnomelj Andrej Kavšek s sodelavci, medtem ko so popoldanski obiskovalci bili individualni gosti vseh generacij.

Klub se je tako po dveh letih in pol zopet vrnil v stare, oz. nove prostore, kjer je možnost igranja namiznega tenisa na štirih mizah po usklajenih urnikih.
Z 2. oktobrom se prične mala šola namiznega tenisa pod vodstvom štirih licenciranih trenerjev. Prav tako poteka tudi vpis rekreativcev v člansko ali veteransko sekcijo.

Za več informacij o klubu in dejavnostih kluba nas kontaktirajte in z veseljem vam odgovorimo. Želimo vam veliko lepih trenutkov ob namiznem tenisu.

Vir: NTK Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj