Na vsebino

Člani nemočni na gostovanju, mlajši selekciji uspešni doma

Foto: RK Črnomelj
Foto: RK Črnomelj

Rokometaši Črnomlja so v 13. krogu 1.B lige gostovali v Grosupljem, kjer so bili domačini prepričljivo boljši s 43:26. Grosupeljčani so že na uvodu v tekmo hitro povedli s 5:0, za goste je prvi gol na tekmi v 5. minuti zadel Mihailo Jovanović. Zelo razpoložen je bil domači vratar, ki je v prvih 10 minutah zbral pet obramb. Vodstvo Grosuplja je v tem obdobju naraslo na visokih osem golov razlike (10:2).

Prednost Grosupeljčanov je v nadaljevanju samo še naraščala. Ekipi sta na odmor odšli z rezultatom 23:11 in tekma se je zdela odločena. Domači trener je tako lahko ponudil več priložnosti tudi igralcem, ki imajo sicer manjšo minutažo.

V drugem polčasu se je srečanje odvijalo podobno kot v prvem. Črnomaljci nikakor niso našli pravega odgovora na igro domačih. Pomagala ni niti dobra predstava Erika Medica, ki je bil z osmimi zadetki prvi strelec srečanja, saj je prednost gostiteljev še naprej naraščala. Grosupeljčani so tako povsem zasluženo prišli do dveh točk, Črnomaljci pa so zabeležili sedmi poraz v sezoni in se trenutno nahajajo na 10. mestu prvenstvene lestvice.

RK Grosuplje - RK Črnomelj 43:26 (23:11)
Kučič in Pernovšek 7; Medic 8, Emeršič 6

Mlajši selekciji uspešni

Uspešnejši od članov so bili kadeti in mladinci RK Črnomelj, ki so v domači dvorani gostili vrstnike iz Sevnice. Popoldanska obračuna so začeli kadeti, ki so se po izenačeni tekmi s Sevničani razšli z neodločenim izidom (29:29), mladinci pa so v zadnjih minutah uspeli streti odpor gostov in zasluženo slavili 37:35.

Vir: rokomet.net

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj