Na vsebino

Člani Kolpe prvaki MNZ lige

Člani Kolpe so v zadnjem krogu MNZ lige gostovali pri NK Šmartno Infostyle in izgubili s 3:1 (1:0). Poraz ni preprečil slavja gostov iz Podzemlja, ki so si po ugodnem razpletu ostalih srečanj, že dan pred tekmo zagotovili prvo mesto na lestvici. Osvojen naslov prvaka pomeni, da bodo varovanci trenerja Mihe Grila v naslednji sezoni napredovali v 4. MNZ ligo, kjer bo potrebno še več truda za dobre rezultate. Poleg osvojenega pokala se lahko v klubu pohvalijo tudi s prvim strelcem lige. To je Aleš Kirin.

Selekcija U15 gostovala v Novem mestu

Selekcija U15 je gostovala pri vrstnikih iz NK Krka. Tekmo so začeli z lepo priložnostjo za zadetek, ki pa je ostala neizkoriščena. Hitro je obveljal pregovor “kdor ne da, ta dobi” in tako so prejeli zadetek s strani domačinov. Do konca polčasa je domačim uspelo še dvakrat zatresti mrežo mladih nogometašev Kolpe, slednjim pa le enkrat. V drugem polčasu so bili gosti sicer zelo borbeni in napadali, a Krkaši so njihove napade dobro zaustavljali. Končni rezultat tekme 5:2 za NK Krka. Strelca za Kolpo sta bila Filip Fajdiga in Vito Per.

Mokra tekma selekcije U10

Deževen petek je prinesel novo gostovanje za selekcijo U10. Tokrat so se odpravili v Medvode na zadnje gostovanje v tem delu sezone. Slabo vreme ni pokvarilo dobrega vzdušja v ekipi, kar se je poznalo tudi na tekmi. Kolpini fantje so ob pomoči nežnejšega spola odigrali eno lepših in bolj napetih tekem. Na razmočenem igrišču ni manjkalo lepih potez, enkrat pa je žoga končala tudi v domači mreži. Rezultat 1:0 je tako obveljal do konca, ta pa je številne navijače Kolpe še posebej razveselil.

Prihodnji konec tedna selekcijo U10 čaka še zadnja domača tekma proti Vrhniki.

Selekcija U15 v gosteh pri NK Olimpija

Selekcija U15 je v soboto gostovala pri vrstnikih iz ljubljanske Olimpije. Že v prvem polčasu so bili zelo borben in nevaren nasprotnik, a tik pred koncem polčasa je po prostem strelu domačinov kapetan Kolpe nesrečno zadel lastno mrežo in Olimpija je povedla z 1:0. Drugi polčas se je nadaljeval v podobnem ritmu, gostje so pokazali lepo, kombinatorno igro brez popuščanja, kar se je tudi obrestovalo z zadetkom v 65. minuti. Ko so že mislili, da je tekme konec in bodo proti “veliki” Olimpiji odnesli točko, je glavni sodnik tekmo podaljšal kar za pet minut, v katerih pa so Ljubljančani uspeli dvakrat zatresti mrežo Kolpe. Tako se je tekma končala z rezultatom 3:1.

Strelec za Kolpo je bil David Vrbanec.

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj