Na vsebino

Člani Bele krajine začeli zmagovito, uspešne tudi mlajše selekcije

Članska selekcija NK Bela krajina je na prvi domači tekmi v sezoni 2023/24 vknjižnila vse tri točke. Črnomaljci so v 2. krogu Regionalne Ljubljanske lige ugnali Arne Tabor 69 s 3:0 (1:0). Bela krajina je povedla v 10. minuti tekme z golom Tomaža Adlešiča, ki je v 86. minuti mrežo gostov zatresel še drugič. Končni izid je dve minuti pred koncem rednega dela postavil Matej Trščinar.

RLL: Bela krajina - Arne Tabor 69 3:0 (1:0)

Na nogometni zelenici v črnomaljski Loki sta se v prvi tekmi nove sezone pomerili tudi mladinski ekipi (U19) obeh omenjenih moštev. Tokrat so bili boljši gostje, ki so slavili z 2:4.

U19: Bela krajina - Arne Tabor 69 2:4

Selekciji starejših dečkov (U15) in kadetov (U17) sta se v nedeljo odpravili na skupno gostovanje k NK Dolomiti in se vrnili domov z dvojno zmago.

U15: Dolomiti - Bela krajina 1:2

U17: Dolomiti - Bela krajina 1:3

Mlajši dečki Bele krajine (U12) so v prvem krogu tekmovalne sezone 2023/24 zabeležili prvo zmago. Na domačem igrišču so bili boljši od zahtevnega nasprotnika iz Radomelj, ki so ga ugnali s 3:2.

U12: Bela krajina - Radomlje 3:2

Starejši cicibani (U11) pa so v prvem krogu nove sezone gostovali pri ekipi NK Šentjernej. Kljub trudu so doživeli poraz. Nogomet je igra z vzponi in padci, a prav ti dajejo priložnost za izboljšave.

Vir: NK Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj