Na vsebino

Belokranjke pobrale kup medalj!

V vročem in dokaj vlažnem dopoldnevu je danes v Radečah potekal 16. Splavarjev tek. Tek je potekal ob Savi, v treh krogih pa so tekačice in tekači naredili 8 kilometrov.

V moški konkurenci je belokranjske barve zastopal samo Gorazd Tekavec (Bela krajina), ki je stopničke v svoji kategoriji zgrešil le za eno mest, bil je namreč četrti.

Dekleta, ki so na tek prišla s sončne strani Gorjancev pa so domov odnesla kar štiri medalje.

Maja Slak Hrnjak (ŠD 184) si je v svoji kategoriji pritekla 2. mesto, Mojca Stariha (TKD Bela krajina) je bila v svoji kaegoriji tretja, v isti kategoriji se je takoj za njo uvrstila Jasmina Jerčinovič (TKD Bela krajina).

Mihaela Težak (TKD Bela krajina) je v svoji kategoriji zmagala, Barbara Matakovič (Radio 1 Odeon) pa ji je kljub neznosni vročini dihala za vrat ravno toliko, da je zasedla 2. mesto.

Rezultate najdete na povzavi TUKAJ.

Čestitke prav vsem tekače, ki so danes pritekli v cilj kljub neznosni vročini. Naslednji konec tedna se vidimo v Metliki na Urbanovem teku.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj