Na vsebino

35. kostanjeviški tek

Na včerajšnjem teku v Kostanjevici ob Krki sta bila najhitrejša Primož Kobe (Fit klub Novo mesto) v moški ter Mateja Ožanič (Marathon Novo mesto) v ženski konkurenci. Na 35. kostanjeviške teku je bilo med 139 udeleženci tudi nekaj Belokranjcev.

Najhitrejši med belokranjskimi tekači je bil Robert Mar (Dragatuš), ki si je pritekel 2. mesto v svoji kategoriji, absolutno je bil sedemnajsti.

Ob belokranjskih tekačev sta naslednja v cilj pritekla Aleks Weiss (Fit klub Novo mesto), ki je zasedel 33. mesto v absolutni konkurenci (5. v kategoriji) in Jana Jakša (3K Šport), ki je bila med dekleti na 2. mestu v absolutni razvrstitvi in prva v svoji starostni kategoriji.

Tokratnega teka se je udeležil tudi Ivan Božičevič (76. absolutno, 8. v kategoriji), Leon Bezlaj je bil absolutno dve mesti nižje (5. v kategoriji), Maja Slak Hrnjak (TKD Bela krajina) pa je lahko s svojim prvim tekom za Pokal Vzajemne v tej sezoni več kot zadovoljna, saj je zasedla absolutno 10. mesto in 2. v svoji kategoriji.

Barbara Matakovič (Radio 1 Odeon) je bila med dekleti na skupnem 13. mestu, v svoji kategoriji je stopila na 3. stopničko, Jasmina Jerčinovič (TKD Bela krajina) je bila mesto za njo (4. v kategoriji), Simona Hudelja (Dragatuš) pa 17. (5. v kategoriji).

Enega od otroških tekov se je udeležil tudi Tadej Jerčinovič iz Gribelj. Odrezal se je več kot odlično, saj je zasedel 2. mesto.

Uradni rezultati:

Absolutno

Po kategorijah

Vsem skupaj čestitamo, vidimo se v soboto na 8. dobrodelnem teku na Mirni.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj