Na vsebino

Živel tunel in Za Belo krajino, s krampico naprej!

Včeraj zvečer je v hotelu Bela krajina v Metliki potekala prireditev ob prvi obletnici začetka gradnje cestnega tunela skozi Gorjance. Ob tej priložnosti so navzoči Vladi RS poslali osem razglednic. Šest z motivom začetka gradnje cestnega tunela skozi Gorjance z belokranjske strani, ki so bile posnete ob odprtju gradbišča 8. marca 2015. Gradbišče trenutno sameva, ker Vlada ni pomagala niti z nakupom desetih »karjol« in lopat. Zato so Vladi RS napisali: GRADNJA CESTNEGA TUNELA SE JE ZAČELA - PRIČAKUJEMO POMOČ SLOVENSKE VLADE!
Vladi RS so poslali tudi dve razglednici z motivi bodeče rezilne žice ob Kolpi, ker jim je namesto poslanih »karjol« tekoče delo zagrenila še s postavitvijo bodeče rezilne žice. Gesli včerajšnje prireditve sta bili: Živel tunel in Za Belo krajino, s krampico naprej!
Vseh osem motivno različnih razglednic, ki prikazujejo začetek gradnje cestnega tunela skozi Gorjance z belokranjske strani in bodečo rezilno žico na meji s Hrvaško, je izdala in založila Mestna skupnost Metlika.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj