Na vsebino

Zaključek projekta Pasavček

V letošnjem šolskem letu smo bili zelo aktivni na področju prometne varnosti. V okviru projekta Pasavček smo se na inovativen način učili o prometni signalizaciji, in sicer smo prometne znake ter maketo križišča izdelali kar sami pri pouku TIT. Sodelovali so prav vsi učenci. Preko športnih iger so najmlajši spoznavali pomen znakov in se učili, kako varno prečkamo cestišče. Učenci so pridno beležili, ali so se v avtomobilu pripeli z varnostnim pasom, obiskal pa nas je tudi policist. V tehnični učilnici smo izdelali tako imenovani prometni kotiček ter na temo prometne varnosti likovno ustvarjali.

Projekt smo zaključili včeraj. Na ta dan je namreč na šoli potekalo predavanje na temo prometne varnosti, natančneje o pomenu doslednega pripenjanja z varnostnim pasom ter o otroških varnostnih sedežih. Med projektom smo se naučili veliko novega in brez dvoma bomo z njim nadaljevali tudi v prihodnje.

Vir: OŠ Milke Šobar - Nataše

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj