Na vsebino

Zaključek bralnih projektov za odrasle

Včeraj, na svetovni dan knjige, je Knjižnica Črnomelj, v sodelovanju z Domom starejših občanov Črnomelj, pripravila zaključek bralnih projektov za odrasle v sezoni 2017/2018.

Ponedeljkovega zaključka so se udeležili bralci , ki v Knjižnici Črnomelj in Krajevni knjižnici Semič, obiskujejo bralni klub za odrasle in sodelujejo pri bralni znački. Na srečanju pa so bili prisotni tudi varovanci, ki v Domu starejših občanov Črnomelj obiskujejo bralne urice in zaposleni, ki sodelujejo pri bralni znački.

Čudovit, sončen in topel ponedeljkov popoldan nam je polepšal naš gost, slovenski pisatelj, publicist in popotnik, eden najplodovitejših in branih pisateljev, Ivan Sivec. V sklopu bralnih projektov smo se z njegovimi deli srečevali skozi celotno sezono in o njem veliko izvedeli. Na samem druženju nam je povedal marsikaj zanimivega in tako nas, kakor stanovalce doma, navdušil s svojo preudarnostjo, preprostostjo in talentom.

Za glasbeno razvajanje so poskrbeli člani tamburaške skupine KUD Božo Račić iz Adlešič, za kulinarično razvajanje pa naši gostitelji -Dom starejših občanov Črnomelj.

Sodelujoči v bralni znački so prejeli priznanja in manjše darilo.

Veselimo se jeseni, ko se bomo ponovno srečevali in družili z našimi najboljšimi prijateljicami-knjigami.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj