Na vsebino

Viniški 2B na 43. Popevki

Na letošnji Popevki se za naziv najlepše popevke poteguje 11 skladb, med njimi tudi brata Mihelič pod imenom 2B in z avtorsko skladbo "Ko bi jaz", za katero je aranžma napisal belokranjski rojak Matija Krečič.

Vseh enajst kandidatk za najlepšo popevko spremlja revijski orkester RTV Slovenija pod dirigentskim vodstvom Patrika Grebla in Žige Pirnata. Na festivalu bodo podelili šest nagrad. Pet nagrad bo strokovnih, o njih bo odločala strokovna žirija (velika nagrada strokovne žirije za najboljšo skladbo v celoti, nagrada za najboljše besedilo, nagrada za najboljšo interpretacijo, nagrada za najboljšo priredbo in nagrada za mladega obetavnega avtorja ali izvajalca).

Veliko nagrado občinstva festivala Popevka 2019 bo prejel tisti izvajalec, ki bo prejel največ glasov po telefonskem glasovanju.

Torej, ko bosta voditelja dala znak, da se začne glasovanje imate dve možnosti; da pošljete SMS na *303*6# ali pokličete 0903406.

Vir: RTV SLO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj