Na vsebino

Veselo na pohodu z lučkami

V mesecu decembru se še posebej potrudimo, da pripravimo za otroke takšne dejavnosti, ki na njihove obraze prikličejo iskrene nasmehe in v njihove oči posebne iskrice. V našem vrtcu smo poskrbeli, da bo prazničen december poln dogajanj, veselja in presenečenj.

Na notranjem igrišču vrtca smo uredili pravljičen kotiček s snežaki. Za idejo in izvedbo je poskrbela Lucija Hribljan ob pomoči hišnika Toneta in šivilje Melite. Hvala.

Pohodnike z lučkami smo zato najprej povabili k ogledu naših snežakov. Nato smo se v dolgi koloni odpravili na metliški trg. Na trgu nas je pričakal gospod župan Darko Zevnik. Skupaj s sodelavci nas je prijazno sprejel in nato poskrbel, da so se prižgale lučke na trgu. Podaril nam je tudi ognjeno pravljico Lučka v temni deželi. Hvala. Na odru pred občinsko stavbo smo tudi zapeli. Hvala otrokom in mentorjema Samu in Roku.

Otroci iz našega vrtca so v dopoldanskem času okrasili smreko na trgu. Smreka je zvečer zasijala v čisto novi podobi.

Veseli smo bili tako množičnega obiska na pohodu. Otroke in starše vabimo v velikem številu tudi na vse ostale dogodke, ki jih v sklopu VESELEGA DECEMBRA pripravljamo v našem vrtcu in občini.

Vir: Vrtec Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj