Na vsebino

Veselje zadnjega šolskega dne v letu 2015

Danes smo na šoli OŠ Milke Šobar Nataše proslavili zadnji skupni dan v tem koledarskem letu. Potrudili smo se, da je bil res nekaj posebnega. Začeli smo s kratkim kulturnim programom in rajanjem ob božični glasbi. Obiskala sta nas predstavnika bencinskega servisa Petrol Črnomelj in nam podarila vrednostni bon v višini 200 € ter tako omogočila učencem višjih razredov, da so si še isti dan v dvorani SŠ Črnomelj ogledali predstavo čarodeja Sama Sebastiana in stand up komičarke Lucije Ćirović. Tako so se učenci in učitelji lahko načudili obilici izjemnih in sapo jemajočih čarovniških trikov SamaSebastiana in se do solz nasmejali komičnim domislicam Lucije Ćirović.

Skupina mlajših učencev pa je uživala ob obisku božičkovega odposlanca g. Andreja Severja. Ta je bil tako prijazen, da je Božičku dobrosrčno priskočil na pomoč, saj je sam v teh dneh zelo zaposlen. Učenci so se razveselili sladkih daril in zvezkov, ki jih je prispevalo podjetje Spar, ena izmed družin naših učencev, družina Hudak, pa je prejela tudi darila, ki jih je prispevalo šiviljstvo Joe&Luca, OŠ MŠN in novinarka Maruša Prelesnik Zdesar.

Po pestrem programu smo učenci in učitelji skupaj zaplesali in si ob odhodu zaželeli lepe božične praznike in vse najlepše v novem letu, ki prihaja.

Vir: OŠ Milke Šobar Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj