Na vsebino

Včeraj potrjenih 55 primerov

Včeraj je bilo po 1608 opravljenih testiranjih potrjenih 55 okužb z novim koronavirusom. Hospitaliziranih je 26 bolnikov s covidom-19, štirje potrebujejo zdravljenje na intenzivni negi. En bolnik s covidom-19 je umrl.

Torkovih 55 potrjenih primerov okužbe z novim koronavirusom je tretji najvišji dnevni prirast potrjenih okužb doslej. Največ okužb so epidemiologi potrdili 26. marca, ko so jih našteli 61, po številčnosti pa sledi 1. april, ko je bilo v Sloveniji potrjenih 56 primerov.

Skupno število potrjenih okužb v Sloveniji je po torkovih primerih naraslo na 2979‬. Skupno je bilo opravljenih 161.847 testiranj. V torek je umrl en bolnik s covidom-19, skupno število je naraslo na 134.

Po podatkih vlade je hospitaliziranih 26 bolnikov s covidom-19. V torek sta bila dva bolnika odpuščena iz bolnišnice, trije bolniki s covidom-19 pa so bili hospitalizirani na novo. Štirje bolniki potrebujejo zdravljenje na intenzivni negi, kar je eden več kot dan prej.

Vir: RTV SLO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj