Na vsebino

Valeta 2024 OŠ Loka Črnomelj

Naši devetošolci so po več tednih priprav, v četrtek, 13. junija, ob 17.00 več kot uspešno izpeljali svojo valeto. Za temo so si izbrali vesolje in vse povezano z valeto prilagodili temu. Učenci so bili pri pripravi prireditve zelo samostojni, saj so sami napisali scenarij, pripravili sceno ter posneli in zmontirali video posnetke. Seveda smo jim bili učitelji ves čas na voljo in pomagali, kadarkoli so nas potrebovali, a jih moramo res pohvaliti za njihovo angažiranost.

Prireditev so si zamislili kot predstavo – voditeljici Lea in Katarina sta se z raketo odpravili na potovanje po vesolju, vmes pa so se jima pripetile zanimive dogodivščine; spoznali pa sta tudi vesoljce in njihovo življenje na drugem planetu. V programu smo videli veliko plesa, petja, recitacije in zabavne skeče. Učenci so se seveda tudi zahvalili delavcem šole in staršem za vso pomoč in podporo.

Ravnatelj in pomočnici ravnatelja so podelili pohvale in priznanja učencem, podelili smo tudi pohvalo za izjemna učenca generacije, Ivi Kapeli in Levu Kavčiču, ki sta se izkazala z visokimi dosežki na več različnih področjih.

Ob koncu so učenci zaplesali še generacijski ples in prireditev ganljivo zaključili s pesmijo Vsi za enega. Sledilo je objemanje in fotografiranje, nato pa smo se odpravili v šolo, kjer so učence že čakale pice, za starše pa smo pripravili manjšo pogostitev.

Na koncu bi se še želeli zahvaliti vsem, ki ste nam kakorkoli pomagali izpeljati letošnjo valeto.

Vir: OŠ Loka Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj