Na vsebino

V Semiču zasegli moped, nesreča pri delu v gozdu

Simbolna fotografija
Simbolna fotografija

Med kontrolo prometa v Semiču so črnomaljski policisti v petek zvečer zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika mopeda in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 49-letni kršitelj, ki ni uporabljal zaščitne čelade in nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,88 miligramov alkohola. Moped so mu zasegli, izdali plačilni nalog in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Metliški policisti so bili v soboto popoldne obveščeni o nesreči pri delu v gozdu v kraju Grabrovec. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je do nesreče prišlo, ko je 53-letni moški v gozdu podiral drevesa. Ob padanju drevesa je vrh drevesa zadel moškega in ga hudo poškodoval. Hudo poškodovanega so reševalci odpeljali v zdravstveni dom, od tam pa v UKC Ljubljana. Policisti bodo o ugotovitvah s poročilom seznanili pristojno tožilstvo.

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj