Na vsebino

V prepletu sodobnosti s tradicijo

Včeraj je OŠ Milke Šobar – Nataše skupaj s Srednjo šolo Črnomelj pripravila občinsko proslavo v Kulturnem domu v Črnomlju. Po uvodnem pozdravu ravnateljice SŠ Črnomelj gospe Elizabete Prus in slavnostnemu govorniku gospodu Samerju Khalilu je sledil bogat kulturni program, v katerem je sodelovalo 20 naših učencev, ki so prireditev obarvali s plesom, petjem, recitacijami in dramatizacijo.

Sodelovanje je šolam organizatoricam predstavljalo velik izziv in nas posulo z zelo pozitivnimi občutki in lepimi mislimi, ki smo si jih delili v teh predprazničnih dnevih z učenci in dijaki. Ne samo v prepletu sodobnosti s tradicijo, tudi z vrednotami, kot so spoštljivost, pozornost, potrpežljivost, smo prepletli naše sodelovanje in zgledno pokazali, kako zreli člani družbe smo. Uspešno sodelovanje in lepo izvedena prireditev je bila za naše učence in njihove mentorice bogato predpraznično darilo, ki nima mere ne cene.

Vir: OŠ Milke Šobar Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj