Na vsebino

V Črnomlju so že zdaj 3 stopinje pod ničlo

Foto: Tina Leščanec (Mirna goradanes, 3.12.2017)
Foto: Tina Leščanec (Mirna goradanes, 3.12.2017)

Ponoči bo sprva precej jasno, proti jutru pa se bo na severu zmerno pooblačilo. Po nekaterih nižinah bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo -14 do -4, ob morju okoli 0 °C.

V ponedeljek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 3, na Primorskem do 8 °C.

V noči na torek bodo ponekod na vzhodu možne rahle padavine. V torek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ki bo bolj pogosta na vzhodu. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah osrednje Slovenije megla. V sredo bo pretežno jasno, megla se lahko po nekaterih nižinah zadrži večino dneva. V četrtek se bo v zahodni in osrednji Sloveniji pooblačilo, na vzhodu pa bo še dokaj sončno. Zapihal bo jugozahodnik.

Nad osrednjim Sredozemljem in Balkanom je ciklonsko območje, nad srednjo in zahodno Evropo pa območje visokega zračnega tlaka. Od severovzhoda priteka nad naše kraje hladen in razmeroma suh zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj