Na vsebino

Uradno poročilo o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Črnomlju

Fontana, danes zaprta
Fontana, danes zaprta

V uradnem poročilu PU Novo mesto včeraj in danes nismo prejeli poročila o dogodku, ki se je v Črnomlju zgodil v nedeljo zjutraj. Poročanje smo v nedeljo povzeli s portala DolenjskaNews, včeraj pa tiskovno predstavnico policije prosili za poročilo, ki smo ga prejeli danes:

"17. 3. ob 0.28 smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu v Črnomlju, kjer naj bi kršitelji nadlegovali goste. Ob prihodu policistov (16 minut po prejemu klica) kršitev ni več trajala in kršiteljev ni bilo na kraju. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih naj bi lastnik lokala gostu, ki naj bi bil pod vplivom alkohola, zavrnil postrežbo alkoholone pijače. Moški naj bi mu grozil z nožem, kasneje pa je eden izmed kršiteljev domnevno s kladivom razbil stekla oken na terasi lokala. Med kršitvijo po prvih ugotovitvah policistov ni bil nihče poškodovan.

Policisti bodo v primeru podaje predloga za pregon kaznivih dejanj grožnje in poškodovanja tuje stvari (oškodovanec predloga za pregon do tega trenutka še ni podal), preverili vse okoliščine in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo. Zoper kršitelja javnega reda in miru bodo na sodišče naslovili obdolžilni predlog."

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj