Na vsebino

Ukradel ključe; prijeli več prebežnikov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 22. in 25. oktobrom posredovali v 155 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 582 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 21 prometnih nesreč v katerih je nastala premoženjska škoda.

V Novem mestu, Semiču, Guntah, Metliki in Spodnjih Vodalah so zasegli vozila kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj. Posredovali so zaradi 31-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanjnasilja v družini, preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi nesreče pri delu, iskanja pogrešane osebe, najdbe neeksplodranih ubojnih sredstev in nezakonitih prehodov državne meje.

Iz avta ukradel ključe stanovanjske hiše

Med 21. in 22. oktobrom je na Ulici 21. oktobra v Črnomlju nekdo vlomil v osebni avtomobil in ukradel ključe stanovanjske hiše.

Nezakonito čez državno mejo

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Žuničev, Tribuč, Paunovičev, Preloke, Zilj in Jelševnika izsledili ter prijeli 50 državljanov Afganistana in državljana Pakistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj