Na vsebino

Tjaša je sanjskega moškega čakala na Krasincu

Tjaša Kramarič in Gregor Čeglaj. Foto: POP TV
Tjaša Kramarič in Gregor Čeglaj. Foto: POP TV

Resničnostni šov Sanjski moški se bliža velikemu finalu. Sanjski moški Gregor Čeglaj je tri polfinalistke, med katerimi je tudi Tjaša Kramarič, ki ima belokranjske korenine, obiskal v njihovih domačih krajih in spoznal njihove družine. Tjaša ga je čakala na Krasincu. Upal je, da bo med njima preskočila še kakšna iskrica več. Tjaša je povedala, da se ob Gregorju počuti varno in sproščeno ter da je med njima kemija. Priznala je, da se je navezala nanj in da ga je pogrešala, on pa je pogrešal dotike in iskrice v očeh, ki jih ni bilo. Imel je občutek, da bi se Tjaša, če ne bi bilo kamer, obnašala drugače. Gregor: “Jaz bi res rad spoznal pravo Tjašo.” Pojasnila mu je, da ji je težko izraziti čustva, ker se zanj borita še dve dekleti.

Tjaša je zaupala Gregorju, da še ni živela s fantom, je pa to njen cilj. Ponovila je, da se je pripravljena zaradi ljubezni preseliti v Slovenijo. Nato je omenila, da je njen oče lovec: “In ne ustraši se, če te doma mogoče čaka kakšna puška.” Tjašo so pričakali oče Aleš, ki sicer izhaja z Blatnika pri Črnomlju ter dva prijatelja, Borna in Tjaša. Izvedeli smo, da je njen oče pred Gregorjem spoznal le enega fanta, in to Francoza. Alešu se je Sanjski moški zdel dober, postaven, zgovoren, odprt in pošten. Ga je pa zanimalo, ali bo imel kaj časa za Tjašo, glede na to, da ima veliko hobijev. Gregor je povedal, da se bo prilagodil, če bo v njegovo življenje prišlo dekle. Aleš je svojo hčer, ki je njegova najboljša prijateljica, pohvalil kot odločno žensko, ki hitro sprejema odločitve: “In prav ponosen sem nanjo in na to, da jo imam.

Nato smo spoznali še Tjašino mamo in njeno francosko družino. Gregor je občudoval toplino, nežnost in povezanost, ki jih je čutil preko ekrana. Tjašina mama je povedala, da sta z Gregorjem rojena na isti dan. Zanj je pripravila darilo, ki ga bo moral priti iskat. Povedala je tudi, da je bila vedno ponosna na svojo hčer in da je ni ta nikoli razočarala. Tjaša je ob koncu Gregorjevega obiska izjavila: “Jaz mislim, da sva si z Gregorjem usojena ... Mislim, da bi lahko nekaj ustvarila skupaj.

Tjaša je zadnjih nekaj let z družino živela v Franciji in je modna svetovalka, preživlja se tudi z manekenstvom. V Francijo se je preselila, ker je njena mama tam spoznala novega partnerja, redno pa se vrača tudi nazaj v domovino. Tako je razpeta med Ljubljano, Belo krajino in Francijo. Pravi, da v življenju najbolj ceni družino, ki jo razume, spodbuja in ji stoji ob strani pri njenih načrtih.

Šov so sicer snemali v začetku letu.

Vir: 24ur

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj