Na vsebino

Talčji Vrh z novim avtobusnim postajališčem in prestavljeno javno potjo

Končana so dela v naselju Talčji Vrh, kjer je urejeno novo avtobusno postajališče in prestavljena javna pot. Dela je izvedla družba CGP, njihova vrednost pa je znašala približno 61.000 evrov. Vsa sredstva so bila zagotovljena iz proračuna Občine Črnomelj.

Na področju cest v črnomaljski občini je v teku rekonstrukcija državne ceste Marindol - Žuniči, v zaključni fazi pa cesta Kot - Sodevci ter obnova mostu v Sodevci.

Za prometno ureditev pri OŠ Vinica je Občina s strani Direkcije za infrastrukturo (DRSI) prejela sporazum, direkcija pa lastništvo še ureja. K izvedbi projekta se bo predvidoma pristopilo med letošnjimi poletnimi počitnicami.

V kratkem bo objavljeno tudi javno naročilo za gradnje na občinskih cestah in objektih v črnomaljski občini. Na Občini pravijo, da bodo s krajevnimi skupnostmi uredili vse potrebno za izvedbo zastavljenih investicij na področju cest v tem letu.

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj