Na vsebino

Starejši zaposleni- izkušeni in zavzeti

V okviru Dnevov svetovalnih središč je na ZIK-u Črnomelj danes potekala delavnica z naslovom Starejši zaposleni- izkušeni in zavzeti. Na delavnici je Nina Nikić, vodja kadrovske službe v podjetju Adria Dom, brezposelnim osebam predstavila podjetje in njihovo strategijo upravljanja s starejšimi zaposlenimi, ki postajajo za delodajalce vse bolj pomembni. Izpostavila je vlogo starejših v podjetju, pomen medgeneracijskega sodelovanja in motivacije za delo. Svoj primer zaposlitve in ustvarjanja delovnega mesta je predstavil Ivan Špehar, zaposlen v Adria Dom. Poudaril je, da je pomembno vzpostaviti dober odnos v delovnem kolektivu, prenašati svoje znanje in izkušnje na mlajše ter se tudi učiti od njih.

Vodja Svetovalnega središča Pokolpje je udeležencem delavnice predstavila možnosti brezplačnega izobraževanja in jih povabila na svetovanje o veščinah iskanja zaposlitve. Udeleženci so spregovorili o svojih prednostih in o znanjih, ki bi si jih še radi pridobili.

Vir: ZIK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj