Na vsebino

O plovbnem režimu na Dobličici in Lahinji prihodnjič

Člani črnomaljskega občinskega sveta so na včerajšnji 6. redni seji obravnavali 19 točk dnevnega reda. Med drugim so sprejeli nov odlok o občinskih cestah, ki je usklajen z zakonodajnimi spremembami in odlok o gospodarskih javnih službah, ki sicer ne prinaša vsebinskih sprememb, dodaja pa novo dejavnost »upravljanje s pristanišči oziroma vstopno izstopnimi mesti«. Način izvajanja navedene dejavnosti bo določen z odlokom o določitvi plovbnega režima na odseku reke Dobličice in Lahinje, ki bo obravnavan na junijski seji občinskega sveta.

Na seji so se svetniki seznanili tudi s poročilom o izvajanju garancijske sheme za Dolenjsko za minulo leto in obravnavali poročilo o delu Medobčinske inšpekcije in redarstva za leto 2022. Seznanili so se tudi z oceno izvajanja lanskoletnega občinskega programa varnosti v občini Črnomelj ter s premoženjsko bilanco Občine Črnomelj.

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj