Na vsebino

Siva kučma, bela brada, topel kožuh, zvrhan koš ...

Letos sta predšolske otroke občine Črnomelj obiskala in obdarila Dedek Mraz s svojimi snežinkami in Božiček s svojima škratoma.

Otroci so si ogledali predstavo Joleta Coleta in z njim tudi čarali. Na ogled smo postavili sliko, katero smo v večernih urah izdelale članice društva prijateljev mladine Črnomelj. Slika predstavlja naš razpoznavni znak društva. Izdelana je iz koščkov usnja, lepljenih na osnovo, katero je narisal akademski slikar Robert Lozar.

Po čarovnijah in vragolijah Joleta Coleta je Božiček s svojima škratoma poiskal še Dedka Mraza in snežinke, ter sta oba nato obdarila in razveselila otroke. Letos so otroci za darila dobili snežni bob in plastično lopato za sneg. Otroci so Dedku Mrazu in Božičku zaupali kakšno želo, se z njima slikali, jima zaželeli vse dobro, drugi pa so potočili tudi kakšno solzico in jima namenili grd pogled.

Obdaritev smo izvedli v športni dvorani OŠ Mirana Jarca Črnomelj. Dobra moža sta obiskala in obdarila več kot 440 predšolskih otrok občine Črnomelj. Finančna sredstva za darila je v celoti zagotovila občina Črnomelj, za spremljajoče dejavnosti pa so nam finančno pomagali sponzorji.

Duštvo prijateljev mladine se zahvaljuje vsem sodelujočim, v letu 2017 pa vam želimo vse dobro.

Vir: DPM Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj