Na vsebino

Semiški Odbor za mlade sporoča ...

Semiška občina je v prvih mesecih letošnjega leta ustanovila novo delovno telo – Odbor za mlade, v katerem se bodo mladi in aktivni občani zavzemali za svetlejšo prihodnost mlajše populacije ter oživitev dejavnosti na področju mladih.

Mladi so že pričeli z delom in danes so nas prosili za objavo naslednjega sporočila:

"Pozdravljena, sem'ška mladina!

Dobrodošli na strani, ki je namenjena informiranju mladih v občini Semič.

Stran smo zagnali člani Odbora za mlade v naši občini: Dino Subašić, Katarina Plut, Martin Špringer, Miha Henigsman, Miha Ivanetič, Primož Jakša, Tina Pašič in Urška Banovec. Ker želimo, da novoustanovljeni odbor res služi svojemu namenu, vas bomo na tej strani sproti obveščali o našem delu, o tem, kaj se na področju mladih dogaja na Občini, aktualnih dogodkih za mlade ter o vseh drugih koristnih informacijah.

Eden izmed glavnih ciljev našega odbora v naslednjih letih je priprava Strategije za mlade, ki bo vključevala ukrepe za izboljšanje položaja mladih in omogočila, da se Semič razvije v mladim prijazno občino.

Želimo si, da bi delo našega odbora prispevalo k boljšemu položaju vseh mladih v naši občini. S tem namenom bomo na strani občasno objavili tudi kakšen vprašalnik o tem, česa si mladi želite in kaj pogrešate, da bi pri izdelovanju strategije čim bolje zajeli to, kar mladi res potrebujemo.

Spodbujamo vas, da ste aktivni, sodelujete, komentirate in predlagate. Svoja mnenja in ideje lahko podate preko komentarjev ali v sporočilu. Prav tako lahko stopite v stik s posameznim članom odbora.

Vabljeni torej k spremljanju strani, da boste vedno na tekočem in da bomo skupaj ustvarili čim več dobrega.

Kmalu že sledi objava zanimivega dogodka, ki se bo za mlade odvijal v Semiču konec junija."

Torej, FB stran Sem'ške mladine najdete TUKAJ.

Vir: Sem'ška mladina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj