Na vsebino

S plesom do zvezd

S plesom do zvezd je Sparovo plesno tekmovanje, ki se na spletni strani www.splesomdozvezd.si odvija vzporedno s priljubljeno oddajo Zvezde plešejo.

Katarina Venturini, plesna sodnica ter štirikratna svetovna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih, ja tako vabila vse plesalce k prijavi na plesno tekmovanje, priznana wellness coachinja mag. Nadiža Pleško pa tedensko pripravlja članke na temo uravnotežene prehrane na spletni strani S plesom do zvezd.

Prijave na tekmovanje S PLESOM DO ZVEZD so zaključene, kar pa ne pomeni, da se je zaključilo tudi tekmovanje. Pravzaprav je ravno postalo še bolj vroče. Izmed vseh prispelih videov je strokovnja komisija pod vodstvom Katarine Venturini izbrala 8 polfinalistov. Vabljeni, da glasujete za svojega favorita! Glasovanje poteka do ponedeljka 13. 5. do konca dneva, štirje videi z največ vašimi glasovi pa se bodo uvrstili v veliki finale. Finaliste, ki bodo še vedno v igri za glavno nagrado - plesno delavnico v Londonu v Pineapple Dance Studios, bomo razglasili v torek 14. 5. na spletni strani Zadovoljna.si.

Med osmimi polfinalisti lahko glasujete TUKAJ, med njimi je tudi Jakob Kavšek, kot edini predstavnik Bele krajine (samo namig), njegov nastop in nastop vseh polfinalistov pa si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Vir: Zadovoljna.si
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj