Na vsebino

Razstava likovnih talentov

Knjižnica Črnomelj je v okviru prireditve Ta veseli dan kulture v sodelovanju z Glasbeno šolo Črnomelj in JSKD OI Črnomelj pripravila skupno razstavo izbranih del vseh razstavljavcev, kateri so imeli mesečne razstave v knjižnici. Knjižnica Črnomelj je namreč septembra 2015 razpisala likovni natečaj za učence in dijake belokranjskih šol. Strokovna komisija, v sestavi profesoric likovne umetnosti Špele Vraničar in Jasmine Strugar ter akademskega slikarja Roberta Lozarja, pa je za posamezne razstave v knjižnici izbrala naslednje kandidate: Ado Lozar, Gala Stoparja, Tino Jerman, Veroniko Plut, Evo Vukelič, Katarino Horvat, Saro Hutar, Nušo Cekuta in Nežo Janežič.

Otvoritev razstave sta z glasbo obogatila učenca GŠ Črnomelj Vid Kavčič in Jan Hudelja, katera delujeta pod mentorstvom Dušana Šuštarja.

Razstavo si bo možno ogledati do 16. decembra 2016 v času odprtosti JSKD OI Črnomelj oz. po dogovoru s Knjižnico Črnomelj.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj