Na vsebino

Razglednica s Krka

Tisti, ki počitnikujete na Krku, lahko tam v teh dneh srečate našega sodelavca Igorja Kraševca, pomočnika komandirja s PP Metlika, ki med turistično sezono pomaga hrvaškim kolegom pri postopkih s slovenskimi turisti. Igor se nam je javil in pravi, da se ima lepo, čeprav ima kar nekaj dela. Največkrat našim državljanom pomaga v primeru izgube dokumentov, v primerih prometnih nesreč, sodeloval je tudi v policijskih postopkih ob prijavah nezakonitega kampiranja in drugih kršitev javnega reda in miru, v katerih so bili udeleženi naši državljani. Pridružil se je tudi hrvaški kolegici in kolegoma, ki so v mestu Krk in Malinska turistom svetovali, kaj lahko sami storijo za svojo varnost in si s tem zagotovijo prijetne počitnice.

Igorju želimo čim manj dela, tisti, ki boste v naslednjih dneh na Krku pa zdaj veste, da tam lahko pričakujete pomoč prijaznega slovenskega policista.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj