Na vsebino

Mavrična ribica pod čudežnim drevesom

Današnji četrtkov dopoldne so se pred Knjižnico Črnomelj ponovno godile Počitnice pod čudežnim drevesom. Gostili smo mamico Marjetko in njenega sina Marka, ki sta za številne otroke pripravila pravo pravljično poslastico. Družili smo se namreč z nam vsem ljubo Mavrično ribico in spremljali njeni dve dogodivščini. V nadaljevanju pa je v ustvarjalni delavnici vsak otrok izdelal svoj pravljični akvarij z najrazličnejšimi kamenčki, školjkami, ribicami, morskimi zvezdami, vetrnicami in podobno. Akvarij jih bo tako še dolgo spominjal na čudovito poletje, morske dogodivščine in na prelepo druženje na vrtu naše knjižnice. Na koncu so se posladkali z ribicami, ki jih je posebej za to priložnost spekla prijazna gospa Marija. Hvala Marjetki, Marku in Mariji za vse. Imeli smo se zelo lepo!

Dragi počitnikarji, prijazno vabljeni, v četrtek 8. avgusta ob 10. uri na Medgeneracijski vrt za kulturnim domom, kjer se boste družili s Cicibanom in čebelo!

Vir: Knjižnica Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj