Na vsebino

Prvi šolski dan v Podružnici Griblje

V letošnjem šolskem letu so v šolo na novo vstopili trije prvošolčki – Niko, Taja in Tristan. Pripravili smo jim topel sprejem, da se bodo v novem okolju lepo in varno počutili ter bili pripravljeni na nove izzive. Petošolci so jim predali rutice in podelili diplome v spomin na prvi šolski dan.

V šolskem letu 2017/2018 je na šoli 19 učencev. Pouk poteka kombinirano za 1., 2. in 3. razred ter za 4. in 5. razred. Na šoli poučujeta v 1., 2. in 3. razredu Branka Weiss in Nina Mržljak, v 4. in 5. razredu pa Jana Štajdohar. Učenci 2., 3., 4. in 5. razreda osvajajo znanja iz angleščine pri Davidu Štefaniču. Pouk gospodinjstva v 5. razredu izvaja Alenka Mravinec. Učenci 4. in 5. razreda obiskujejo dva izbirna predmeta – računalništvo (na PŠ Adlešiči) in tehniko (matična šola). Za malico in urejenost šole skrbi Nežka Filak.

Vodja Podružnične šole Griblje je Branka Weiss.

Učenci naše šole so vključeni v naslednje interesne dejavnosti: logika, pevski zbor, dramski krožek in ustvarjalne delavnice.

Vir: OŠ Loka, Podružnica Griblje
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj