Na vsebino

Prvi dan počitniškega tabora

Letošnji zadnji teden v februarju imamo tudi v Hiši Sadeži družbe Črnomelj rezerviran za otroški tabor. Že prvi dan nas je presenetila polna zasedba. Po začetnem veselem spoznavanju in tudi nekaj objemih, smo se najprej napotili v Knjižnico Črnomelj, kjer nam je gospa Jožica pripravila vse potrebno za izdelovanje prisrčnih čestitk v obliki lončnic s tulipani. Bili smo tako pridni, da so nas celo pohvalili.

Ponosno smo nosili naše izdelke po ulicah Črnomlja, se ustavili v Jurjevanjski dragi in potem zelo lačni sedli k lepo pripravljenim mizam. Kremna juha nam je vsem dobro teknila, po kosilu pa še polno sladkih dobrot, ki jih je pripravila babica od Kiane, ki je ravno danes praznovala rojstni dan.

Da pa ne bi po kosilu zadremali, so nam gospa Tatjana in ostale prostovoljke pripravile še eno zanimivo delavnico. Vsem nam je bilo lepo, ali je sploh možno, da bo danes še lepše?

Aha, pa še nekaj. Starši, prosimo, ne jezite se, ker smo malo pretiravali z uporabo bleščic.

Vir: HSD Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj