Na vsebino

Prometna nesreča na Krasincu, FOTO

Z Regijskega centra za obveščanje v Novem mestu smo pravkar prejeli sporočilo, da se je na Krasincu zgodila prometna nesreča, v kateri sta udeleženi dve vozili. O podrobnostih bomo še poročali. Gasilci, nujna medicinska pomoč in policisti so že na poti na kraj dogodka, zato jim omogočite hitro in predvsem varno pot na pomoč.

Neuradno poročilo (17:19):

Na križišču cest Pozemelj-Krasinec in Boršt-Pravutni je prišlo do prometne nezgode med dvema osebnima voziloma. Metliška nujna medicinska pomoč neuradno pomaga dvem poškodovanim osebam, kako resne so poškodbe zaenkrat ne vemo. Policisti so zavarovali kraj nesreče in urejajo prome, ker je cesta na tem delu popolnoma zaprta. Namesto relacije Krasinec-Podzemelj uporabite cesto Krasivec-Boršt-Gradac ali obratno. Gasilci PGD Črnomelj pomagajo nujni medicinski pomoči in policistom pri zavarovanju kraja nesreče, odklopili so akumulatorja na obeh vozilih, na koncu bodo še počistili vozišče, na katerem je veliko delcev z avtomobilov in razlito motorno olje.

Uradno poročilo (18:10):

9. 9. 2016 ob 16.14 se je v Krasincu v občini Metlika zgodila prometna nesreča. V trčenju dveh osebnih vozil sta se poškodovali dve osebi. Reševalci ZD Metlika in Črnomelj so poškodovana oskrbeli na kraju in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč ponesrečenim do prihoda reševalcev, odklopili akumulatorja, počistili razlite motorne tekočine in pomagali policistom pri usmerjanju prometa.

Vir: ReCO Novo mesto, PGD Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj