Na vsebino

Poziv za vključitev v sistem »Odprta vrata Bele krajine«

Zainteresirane ponudnike Bele krajine pozivamo da se prijavijo za sistem Odprta vrata Bele krajine za obdobje april/maj 2019. Naslednje razpisano obdobje bo potekalo v mesecih junij/julij/avgust 2019.

Pogoj za vključitev je, da imate prostor oz. možnost sprejemanja obiskovalcev oz. izvajanje aktivnosti in določiti bi morali dan oz. dneve ter ure, kdaj boste imeli 'odprta vrata' (primer: ob četrtkih med 15.-18., sobota 11-13 itd.).

Smisel celotnega sistema je, v kolikor še nimate, da bi imeli vsaj nekaj ur na teden odprta vrata za posamezne turiste, ki bi si želeli ogledati vašo ponudbo. Na takšen način bomo dobili tedensko mrežo ponudbe Bele krajine, ki bo vključevala posamezne ponudnike ter dogodke, ki se odvijajo na določen dan.

Ponudniki, ki se boste odločili za sodelovanje boste objavljeni preko naslednjih promocijskih storitev:

Verjamemo, da nam bo na takšen način uspelo turistično ponudbo Bele krajine še izboljšati in privabiti več individualnih obiskovalcev.

V kolikor ste že sodelovali v omenjenem sistemu in so podatki isti (termin, paket, cena), vam ni potrebno izpolnjevati celotne prijavnice ampak nas zgolj obvestite o vašem sodelovanju.

Prijave za obdobje april/maj 2019 sprejemamo do 25.3.2019.

Za več informacij je preko e-pošte dosegljiv Gregor Jevšček ([email protected]).

Vir: Turizem Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj