Na vsebino

Poročni sejem v Big Berry resortu

V soboto, 12. oktobra ob 18. uri bo v Big Berry resortu na Primostku potekal poročni sejem s seminarjem Moi dan, kjer se bodo predstavili vsi, ki jih delo veže na enega najlepših dni v življenju, t.j. na poroko.

Ker seveda brez vaše ponudbe ne gre, bodo zelo veseli, če se jim boste pri dogodku pridružili tudi vi. Vsak, ki se priključi projektu Moi dan, bo imel predstavitev svojega dela in svojih izdelkov bodočim mladoporočencem. Seveda vi najbolje poznate vaše področje zato pričakujejo, da se predstavite na svoj način, poveste kaj o vaših ponudbah, delu, zanimivostih - posebnostih, mogoče o kakšnih novostih na vašem področju in seveda, da ste pripravljeni odgovoriti še na kakšno vprašanje.

V kolikor vam nastopanje ni najbolj blizu, naj vas ne skrbi, kajti voditelj programa vas bo vodil in vam pomagal.

V vsakem primeru vam pripada tudi prostor, kjer lahko ponujate oz. predstavite svoje delo.

Kotizacija za udeležence (razstavljalce) je 150,00 eur z vklj DDV. ( lahko tudi kompenzacija z izdelki, katere bodo gostje lahko pokusili).

Kdo je vabljen pristopiti k sejmu:
~ Big Berry resort kot poročna destinacija
~ Organizator porok
~ Matični urad/upravna enota
~ Catering
~ Slaščičar
~ Poročni nakit
~ Band
~ DJ
~ Snemalec
~ Fotograf
~ Plesni učitelj
~ Animator/povezovalec
~ Make up artist
~ Poročna pričeska
~ Cvetličar
~ Dekoracija
~ Poročne in svečane obleke
~ oblikovanje postave
~ družinski svetovalec ...

Vstopnine za bodoče pare ne bo.

Vašo potrditev pričakujejo najkasneje danes (3.10.2019) na mail [email protected]. Za vsa vprašanja so vam na voljo na 041 790 575 (Urška Sodec Bedrač).

Vir: Big Berry
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj