Na vsebino

Poročilo Policijske uprave o dogodkih ...

Mejni prehod Vinica
Mejni prehod Vinica

Policisti so od zadnjega poročanja prejeli 130 klicev na interventno številko 113. Od tega je bilo 45 dogodkov takšnih, ki so zahtevali takojšnje posredovanje policije. Največ dogodkov je bilo povezanih s prometno varnostjo in kriminaliteto. Prijavljenih je bilo devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Metliški policisti so se dopoldne oglasili pri oškodovancu, ki je prijavil poškodovanjem osebnega avtomobila. Na kraju so ugotovili, da so za zdaj še neznanci ponoči z ostrim predmetom popraskali ter poškodovali lak in barvo na pokrovu motorja in obeh straneh parkiranega avtomobila.

Policisti na mejnem prehodu Vinica so nekaj po osmi uri na vstopu v državo opravljali mejno kontrolo voznika tovornega vozila iz Hrvaške. Po opravljeni mejni kontroli je voznik speljal, pri tem pa ni bil pozoren, da zapornica na mejnem prehodu še ni dvignjena in jo je povil. Ker so ni prepričal ali lahko premik z vozilom opravi varno, so mu izrekli globo, ki jo je plačal takoj.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2010
2113
2219
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj