Na vsebino

Popoln menstrualni koledar - razvit v Črnomlju

Skupina slovenskih razvijalcev je po izdaji prvega krožnega koledarja v obliki iOS aplikacije, imenovane CircleTime za svojo inovacijo prejela zlato priznanje Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine. Tokrat so revolucionaren ciklični prikaz še nadgradili. Sedaj predstavljajo svojo novo aplikacijo, menstrualni koledar, imenovan Freya.

Freya izstopa s svojo estetsko in funkcionalno dovršenostjo. Inteligentno spremlja, predvidi in prikazuje menstrualne cikle, zaradi hitre odzivnosti pa je primerna tudi za ženske z nerednim ciklom. Njena celostna zasnova združi uporabničine cikle, nosečnost in porod v eno zgodbo.

Freya ženskam ponuja vse na enem mestu:

- natančno predvidi in prikazuje prihodnje menstrualne cikle,

- obvešča o plodnih in neplodnih dnevih,

- hrani menstrualni dnevnik,

- ob potrditvi nosečnosti izračuna datum poroda in odšteva dneve do poroda,

- med nosečnostjo uporabnico spremlja s tedenskim opisom nosečnosti in razvojem otroka,

- opozori v primeru možnih zdravstvenih težav,

- za zasebnost skrbi z geslom in možnostjo prilagoditve vseh opozoril,

- za uporabo ne zahteva uporabniškega računa ali kakšne druge prijave.

Freya se popolnoma prilagodi potrebam vsake ženske. S pregledom nad procesi, ki se odvijajo v telesu, nudi varnost in boljšo organizacijo aktivnosti mesece vnaprej. Vsi podatki so uporabnici na voljo vedno in povsod, na vseh iOS napravah.

Idejni snovalec, Dejan Durini, o Freyi pove: “S Freyo želimo ženskam podariti najpopolnejši prikaz menstrualnega cikla.”

iOS aplikacija, imenovana po skandinavski boginji ljubezni, lepote in plodnosti, je v Applovi trgovini App Store na voljo brezplačno. Z velikim veseljem pa lahko dodamo, da sta tako Circle time kot Freya razvita v Črnomlju.

App Store
Uradna spletna stran
Zaslonska slika

Vir: Freya

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj