Na vsebino

Podeljena priznanja Gasilske zveze Črnomelj

Gasilska zveza (GZ) Črnomelj je včeraj v sklopu praznovanja 110 letnice GZ Črnomelj pripravila svečano podelitev listin o napredovanju po zaključku usposabljanja za operativnega gasilca za leti 2021 in 2022 ter usposabljanja za pridobitev čina višji gasilec 2022. Podelili so tudi jubilejne plakete ob 110 letnici GZ Črnomelj članom organov gasilske zveze in prostovoljnih gasilskih društev v GZ Črnomelj. Prav tako so bile podeljene zahvalne listine udeležencem julijske intervencije na Krasu.

Predstavnika v organih Gasilske zveze Slovenije (GZS) sta ob tem podelila tudi priložnostna odlikovanja članom, ki so sodelovali pri izvedbi julijske gasilske olimpijade v Celju in odlikovanja GZS članom PGD Hrast – Perudina, ki jim odlikovanja niso bila podeljena ob svečanosti v PGD Hrast - Perudina.

Zbrane v dvorani Kulturnega doma Črnomelj sta nagovorila predsednik GZ Črnomelj Boris Kambič in črnomaljski župan Andrej Kavšek.

Vir: GZ Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj