Na vsebino

Plesno društvo Arabeska k vpisu vabi nove člane

Nova plesna sezona se pričenja in Plesno društvo Arabeska ponovno odpiramo svoja vrata. Vabimo vas na Teden odprtih vrat od ponedeljka 5. septembra do sobote 10. septembra. Vse naše aktivnosti bodo v tem tednu brezplačne, zato pridite pogledati naše plesne tečaje in vadbe. Preizkusite se lahko v orientalskem plesu, salsi in bluesu, telovadite pa lahko z nami na VIP treningu in aerobiki. Za zaključek Tedna odprtih vrat vas vabimo na našo prireditev ob 10.obletnici društva v Kulturni dom Črnomelj.

Ponedeljek, 5.9. ob 19:00

MC Bit, Hotel Lahinja, Črnomelj - VIP trening

Visoko intenzivna vadba je sestavljena iz plesne aerobne vadbe, krepilnih vaj in raztezanja s sproščanjem.

Ponedeljek, 5.9. ob 20:00

Domačija Zupančič, Jelševnik - Blues dance

Plesni tečaj blues dance vodi Chante Brown iz Chicaga, ZDA. Gre se za družabni in hkrati izrazni ples brez koreografije, ki se pleše solo ali v paru. Primer plesnih korakov blues dance si lahko ogledate v videu:

Sreda, 7.9. ob 19:00

MC Bit, Hotel Lahinja, Črnomelj - Aerobika

Že dobro poznana srednje intenzivna aerobna vadba, ki zviša srčni utrip s pomočjo plesnih korakov na hitro glasbo.

Petek, 9.9. ob 17:45

MC Bit, Hotel Lahinja, Črnomelj - Orientalski ples

Daniela je diplomirana učiteljica plesa in umetnosti gibanja iz Venezuele. Skrivnostni ples bližnjega vzhoda nam bo približala na lahkoten in zabaven način.

Petek, 9.9. ob 19:00

MC Bit, Hotel Lahinja, Črnomelj - Salsa rueda

Tečaj salse je primeren za vse, ki želite preživeti petkov večer v dobri družbi ob latino ritmih. Za udeležbo na tečaju ni potrebno imeti plesnega partnerja.

Sobota, 10.9. ob 19:00

Kulturni dom Črnomelj - Prireditev ob 10.obletnici društva

Vabljeni na plesni večer Arabeske s prijatelji. Na odru se nam bodo pridružili Plesno društvo Krokar iz Metlike, Društvo kreativnih idej Magnolija iz Velenja in glasbeni duo Gverila iz Frankolovega. Dogodek je brez vstopnine.

V Tednu odprtih vrat so vse aktivnosti brezplačne. Za vse dodatne informacije in prijave na tečaje nas lahko kontaktirate na e-mail naslov [email protected]. Prijave na plesne tečaje in vadbe so obvezne, saj je število mest omejeno.

Priponke

Vir: Plesno društvo Arabeska

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj