Na vsebino

Palček Migetalček v Knjižnici Črnomelj

V Knjižnici Črnomelj nas je včeraj obiskala gospa Vesna Draginc ter nam predstavila svojo avtorsko knjigico z naslovom Palček Migetalček in čarobni čeveljčki.

Navdih za zgodbo je avtorica dobila na podlagi življenjskih zgodb, s katerimi se je srečevala tako v osebnem kot profesionalnem življenju. Po poklicu je magistra socialnega dela, ki je praktično vso svojo poklicno kariero predana in obdana z ljudmi. Knjiga nagovori mlajše in tudi nekoliko starejše otroke, da je vedno nekje nekdo, ki se mu lahko zaupamo, se z njim pogovorimo in nam bo pomagal. Če smo slabe volje in imamo težave, je o tem potrebno spregovoriti. Sporočilo, ki ga nosi palček je, da nam bo vedno nekdo pomagal, samo spregovoriti moramo.

Veseli smo, da so se srečanja udeležili učenci iz OŠ Milke Šobar Nataše ter skupina uporabnikov iz Varstveno delovnega centra Črnomelj.

Vsak od njih je prejel tudi pobarvanko, na kateri je bil Palček Migetalček. Spominjal jih bo na naše druženje in jim bil v oporo, ko bodo žalostni.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj