Na vsebino

Obvestilo za člane Sklada obrtnikov in podjetnikov - zavarovance poklicnega pokojninskega zavarovanja!

V torek, 22. 10. 2019, je v Logatcu potekal sestanek »oškodovancev SOP«, na katerem so se udeleženci seznanili z možnostjo pravnega ukrepanja proti SOP.

OOZ Logatec se je za organizacijo srečanja oškodovanih obrtnikov in podjetnikov odločil na podlagi pravnega mnenja o znižanju pokojnin, ki ga je za OZS pripravila Odvetniška družba Čeferin. Udeleženci sestanka so bili enotni, da se gre v kolektivno tožbo.

Informacije in sklepi sestanka so objavljeni TUKAJ.

V prilogi spodaj sta tudi dopis odvetniške družbe z vsemi osnovnimi informacijami ter pooblastilo. Tisti, ki se boste po svoji presoji odločili pristopiti h kolektivni tožbi imate rok za oddajo dokumentacije s pooblastilom do 1. 12. 2019.

Zapis bo objavljen tudi v novembrski reviji Obrtnik podjetnik in drugih medijih. Najlažje pa bo do starejših upokojenih članov informacija prišla »od ust do ust«.

Za dodatne informacije smo vam na razpolago na OOZ Črnomelj, sekretarka Tatjana Aupič tel: 3567-070, na OOZ Logatec direktor Dejan Šraml na tel: 01 750 90 80, za vsebinska pojasnila pa odvetniška družba.

Pozorni bodite tudi na nadaljnje informacije.

Priponke

Vir: OOZ Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj