Na vsebino

Oblačno z dežjem, na jugu tudi nevihte z močnejši nalivi

Zvečer in v prvem delu noči bo oblačno z dežjem, predvsem na jugu se bodo pojavljale tudi nevihte z močnejši nalivi. Do jutra bodo padavine ponehale, na zahodu se bo delno razjasnilo. Pihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 14, ob morju okoli 16 °C.

Jutri dopoldne se bo tudi v notranjosti oblačnost trgala, več sonca bo na Primorskem. Popoldne bo zmerno do pretežno oblačno, oblačnost bo od zahoda znova naraščala. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 20, na Primorskem do 24 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči se bo pas dežja počasi umikal proti jugu, v notranjosti Hrvaške in ob Jadranu bodo še nastajale padavine, vmes bodo tudi nevihte z nalivi. Zapihal bo šibak do zmeren severovzhodni veter.

Jutri se bo predvsem v krajih južno in zahodno od nas delno razjasnilo, drugje bo še zmerno do pretežno oblačno. Burja ob Jadranu bo popoldne oslabela.

Obeti

V sredo zjutraj bo delno jasno, po nižinah bo nastala megla. Dopoldne se bo pooblačilo, popoldne in v noči na četrtek pa bo deževalo. V četrtek bo sončno.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj