Na vsebino

Obisk Ribic v OŠ Mirana Jarca

Ribice se rade družimo tako z mlajšimi kot tudi s starejšimi otroki. Radi spoznavamo nove prijatelje. Zato smo z veseljem obiskali 1.a razred Oš Mirana Jarca v Črnomlju, kamor nas je povabila mamica iz naše skupine, ga. Alenka Mravinc. V razredu nas je pričakala skrivnostna škatla, v kateri se je skrivala igrača miška. Z besedo in sliko nas je popeljala skozi zgodbo Nekoč je bilo… Po zgodbi smo Ribice zapele pesem Miš in mačka, prvošolci pa so nas presenetili s pesmijo o priljubljenem mačku Muriju.V skrivnostni škatli so nas razveselile še knjiga Uredim se sam, ki smo jo ponosno odnesli v naš knjižni kotiček in pobarvanke za vse otroke. S prvošolci smo si ogledali njihov razred ter se z njimi igrali. Pred dolgo potjo nazaj v vrtec smo se še okrepčali s prigrizki in čajem ter naredili “gasilsko” fotografijo.

Obisk v šoli nam je bil izredno všeč, v vrtec smo se vrnili polni prijetnih vtisov. Na poti nazaj pa so otroci prepevali novo pesem Maček Muri.

Obema učiteljicama in učencem iz 1.a razreda se najlepše zahvaljujemo za prijetna presenečenja in upamo,da še kdaj ponovimo družabno dopoldne v prijetni družbi.

Vir: Vrtec Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj