Na vsebino

Obisk Dedka Mraza na Čardaku

Na Čardaku smo nestrpno pričakali obisk Dedka Mraza. Z okraski, katere smo sami izdelali, smo okrasili igralnice, garderobe in novoletne smrečice. Strokovne delavke smo pripravile dramsko predstavo “ZDRAVILO ZA MEDVEDA”. Otroci so zbrano spremljali dogajanje: Medved je bil ” hudo bolan” in živali so mu hitele pomagati, mala miška mu je pripeljala pravo ” zdravilo”- medvedko, saj se je izkazalo, da je bil le osamljen.

Po predstavi nas je razveselil Dedek Mraz z darili za vse skupine. Živali so mu pri tem pomagale. Otroci so mu obljubili, da bodo prijazni drug do drugega, da se ne bodo prepirali in se bodo imeli radi. V zahvalo za darila so mu zapeli pesmico o Dedku Mrazu. Dedek Mraz je obiskal in obdaril tudi otroke v razvojnem oddelku.

Hvala Dedek Mraz, da si nam polepšal dan, saj smo se imeli danes v vrtcu še posebej lepo. Hvala tudi vsem donatorjem, ki ste nam omogočili nakup daril.

Vir: Vrtec Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj