Na vsebino

Občni zbor Društva prijateljev mladine Metlika

16. aprila 2018 je imelo Društvo prijateljev mladine Metlika svoj redni občni zbor. Udeležili so se ga člani, mladi člani društva in povabljeni gostje.

Predsednica Alenka Muc je povedala ,da so dejavnosti društva humanitarno naravnane, za vse enako dostopne in dosegljive, za otroke v glavnem brezplačne, ne glede na njihov status in članstvo otrok oziroma njihovih staršev v DPM Metlika. Raznovrstne aktivnosti so namenjene vsem otrokom, mladim in njihovim družinam iz naše občine ter nekaterim celo izven občinskih meja in potekajo skozi vse leto, v prostem času otrok oziroma po dogovoru s šolami in vrtci.

Društvo je program v letu 2017 izvedlo s prostovoljnim delom članov društva, simpatizerjev ter prijateljev, ob podpori Občine Metlika in številnih sponzorjev. Pri načrtovanju in izvajanju programov so se uspešno vključevali tudi nekateri mladi člani, tako osnovnošolci kot srednješolci. Mediji, zlasti lokalni, so poskrbeli za informiranje v času priprav oziroma ob izvajanju posameznih dejavnosti. DPM Metlika si prizadeva, da bi vsak otrok našel v naših dejavnostih nekaj zase in da bi se število prostovoljcev v društvu še povečevalo, da bi se rojevale nove ideje in dejavnosti za našo mladino in z njo, ki si zasluži še več pozornosti, kot jim jo danes lahko ponudimo.

Predsednica mladih članov Manca Bajuk je v svojem poročilu za preteklo leto povedala, da se mladi člani radi družijo in udeležujejo dejavnosti DPM, ker društvo prisluhne njihovim željam in predlogom, saj tako čas hitreje mine, obenem pa pridobivajo nove izkušnje in postajajo odgovornejši. Hvaležni so za vse dejavnosti, ki so organizirane zanje, za občasne sladke pozornosti, še posebej ob novem letu in da podpirajo humanitarno pomoč vrstnikom, ki jim gre v življenju težko. Zahvalila se je vsem za uspešno sodelovanje z mladimi in za trud društva, da naredi vse, da imamo vsi skupaj lepše, zabavnejše, bolj živahno ter bogato in razgibano življenje.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
22
37
45
55
67
77
83
91
10
21
23
24
26
27
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj