Na vsebino

Nov teden se bo začel s spremenljivim do pretežno oblačnim vremenom

Zvečer in ponoči bo dež prehodno zajel tudi vzhodno Slovenijo, a bo do jutra, razen v zahodnih krajih, večinoma ponehal. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, ob morju 10 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem v zahodnih in osrednjih krajih bodo občasno padavine, deloma plohe, lahko tudi zagrmi. Več padavin bo v Posočju in v hribih zahodne Slovenije. Na vzhodu bodo vmes sončna obdobja. Še bo pihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 13, na vzhodu in ob morju okoli 15 °C.

V torek bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne padavine, deloma plohe, lahko tudi posamezne nevihte. V sredo bo spremenljivo oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe, ki pa bodo manj pogoste kot v torek. V četrtek bo večinoma sončno.

Nad zahodno in deloma srednjo Evropo je obsežno območje nizkega zračnega tlaka z vremensko fronto, ki bo v noči na ponedeljek prešla Slovenijo. Pred njo z jugozahodnimi vetrovi priteka k nam topel in vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj