Na vsebino

Najuspešnejši učenci in dijaki pri županji

Metliška županja Martina Legan Janžekovič je danes sprejela najuspešnejše učence in dijake. Na sprejem so bili povabljeni najuspešnejši učenci osnovnih šol v občini Metlika (odličen uspeh vseh devet let), najuspešnejši dijaki srednjih šol (odličen uspeh v vseh letnikih šolanja) ter dobitniki zlatih in drugih pomembnih priznanj na državnih tekmovanjih v osnovnih in srednjih šolah.

Županja se jim je zahvalila za trud in trdo delo pri doseganju odličnih učnih rezultatov. Ponosna je na njihove dosežke in uspeh. Upa in želi si, da bi se po zaključenem šolanju vrnili v domači kraj in s svojim znanjem prispevali k njegovemu razvoju. Zaželela jim je veliko uspehov na njihovi nadaljnji izobraževalni poti in jih pospremila z mislijo, da ne bi nikoli pozabili verjeti v lepoto svojih sanj.

Udeleženci sprejema v sejni sobi Občine Metlika so ob tej priložnosti prejeli drobno pozornost, učenci in dijaki, ki so bili odlični vsa leta šolanja, pa še županjino petico s posvetilom.

Vir: Občina Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj