Na vsebino

Nagradni izlet h konjem in na "bowling"

V ponedeljek, 10. 6. 2024, so se učenci, ki prejemajo dodatno strokovno pomoč, udeležili posebnega zaključnega izleta. Mlajša skupina učencev z razredne stopnje je obiskala Štrekljevec, kjer jih je prijazno sprejela Lana Pašič. Tam jih je pričakala tudi čudovita kobila Gina, ki je takoj osvojila srca vseh prisotnih.

Najprej so otroci Gino skrbno skrtačili in ji očistili kopita, kar je bilo za mnoge prav posebno doživetje. Nato so se z Gino podali na sprehod, kjer so jo lahko tudi jahali. Jahanje je bilo terapevtsko, saj je Gina zelo mirna in prijazna kobila, kar je otrokom pomagalo premagati morebitne strahove. Vsi so bili navdušeni nad izletom in so predlagali, da bi kaj takšnega še ponovili. Zahvaljujemo se Lani in Patriciji Pašič za povabilo in nepozabno izkušnjo.

Starejši učenci pa so se zabavali na bowlingu v Hotelu Smuk. Tudi tam je bilo vzdušje odlično. Nekateri so se z metanjem krogle srečali prvič in ob tem izjemno uživali. Srečanje je bilo prijetno, zabavno in sproščujoče, takšno, kot se za zaključek šolskega leta tudi spodobi.

Zdaj pa še malo in skočimo v poletne počitnice!

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj